torsdag, juli 16, 2015

Inredning

Jag har varit för trött för att blogga den här veckan. Igår spenderade jag hela dagen med att spela Lightning Returns (än så länge en ganska bra spelupplevelse) för att vila upp mig.

Förra veckan var jag dock på Ikea i Älmhult med mina päron, och där har de ju sin fina pappersavdelning (cue den där smileyn med hjärtformade ögon) och jag fick med mig det här hem:


Ett skrivblock, tre pennor med gelbläck (jag har redan börjat använda dem och de är definitivt mina nya favoritpennor) samt en ... låda? Fast jag hade en plan för lådan, nämligen att fixa till platsen på mitt skrivbord som såg ut så här:


Ja, ni fattar. Papper överallt. I den här högen hittar man bland annat korrekturpapper, respons från olika människor på Författarskolan, skrivböcker och lite annat smått och gott. Vanligtvis stör jag mig inte så mycket på högar, jag lever i ett organiserat kaos, men till slut började den här sticka mig i ögonen ...Men tadaaa, tack vare den här lådan från Ikea är det inte längre en jättehög med papper! Nu är det bara en låda med ... en hög av skrivböcker på. Heh. Jag har för mycket skrivböcker.

Aja, jag är iaf nöjd. Tack och hej!

2 kommentarer:

 1. MMMMMMMMM, älskar fan snygga IKEA-lösningar. Organisation!! SORTERING.

  Fett snyggt iaf!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, jaaaaa! :D Alltså okej att det står en låda på skrivbordet nu, men det ser mindre stökigt ut!

   Tack. :D

   Radera