fredag, november 19, 2010

Jobb, jobb, jobb!

I onsdags ringde jag till jobbet för att boka fler tider till nästa vecka, och då blev jag plötsligt nedskriven till att jobba på Wembley, samma kväll! Det var roligt och gick rätt bra, men mina fötter var döda efter att ha stått upp i åtta timmar. Träffade massa snälla och trevliga människor :)

Igår var det dags för jobb igen, denna gång en julfest! Men det gick också bra och gruppen jag var i bestod bara av trevliga människor och vi hade mycket roligt tillsammans när vi utförde vårt jobb!

Men ja, idag är mina fötter helt döda igen. Måste skaffa inlägg att ha i skorna, för när jag börjar ha mina 12-timmar pass tror jag att det kommer bli rätt så jobbigt... När jag var på väg hem igår trodde jag faktiskt att jag skulle dö lite, när jag stod och väntade på tunnelbanan.

Idag är det laundry-day för mig och Emmy, och sen ska vi in och köpa biljetter till Harry Potter! Är väldigt spänd inför den, för det verkar som att alla tycker att den är sjukt bra och episk, så mina förväntningar är nog rätt höga!

Tack och hej, leverpastej!

1 kommentar:

  1. Niclas3:55 em

    Bra att du trivs syrran! och kör hårt! stanna i London så länge du trivs. Jag hade inget hellre än stannat kva rpå Nya Zeeland, men är fast här hemma nu, Njut så länge det går :)

    SvaraRadera