söndag, oktober 14, 2012

Bokbloggsjerka 12 – 15 oktober

Har varit lite seg med att svara på Bokbloggsjerkor, har varit mycket annat som krävt energi och tid, men nu ska det bli bättring!

Den här veckan är det två snabba frågor som Annika vill att vi svarar på:

1. Det har väl knappast gått någon förbi vem det var som vann Nobelpriset i litteratur, och en av veckans frågor är naturligtvis om det var rätt person som kammade hem priset?
2. Hur många böcker finns just nu i din att-läsa-hög?
1. Som vanligt har jag aldrig hört talas om årets Nobelpristagare, men efter att ha läst lite om hans böcker måste jag säga att jag åtminstone blev sugen på att läsa dem!
2. Ehhhhhhh, det är pinsamt många ... Jag håller på att läsa Doktor Kessners hemlighet och efter den har jag högen med böcker jag införskaffade mig på Bokmässan. Även Bilbo finns på min att-läsa-lista (den har bara legat där sedan i somras ...). Så, ja, efter Doktor Kessners hemlighet hade jag nog tänkt börja på Susanne Näslings Kapitulera omedelbart eller dö och sedan får vi se!
Tack och hej. 

4 kommentarer:

 1. Bilbo kan jag verkligen rekommendera. Nu var det visserligen många år sedan jag läste den, men jag fullkomligt älskade :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa, jag läste den när jag var nio-tio, men jag minns att jag älskade den! Och nu kommer ju snart filmen, så det kan vara dags att friska upp minnet...

   Radera
 2. Finns väl ingét sånt som pinsamt många böcker i att-läsa-högen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, joo, när den bara fortsätter att växa och aldrig krymper... då läser man ju för lite! ;)

   Radera