måndag, juni 14, 2010

"God gave rock'n'roll to you...

...And then he told you to rock'n'roll all night and party everyday!"

Igår var det då alltså KISS och undertecknad var där med min bror och hans kompis (som roligt nog också heter Niklas). Vad tyckte jag, så här i retrospect? Jag tycker att KISS är awesome. Visst, jag kunde typ inte hälften av låtarna (vilket är mitt eget fel) men när de körde klassikerna... Det var skitbra. Och deras scenshow är sjukt cool! Visst, explosioner och sådant känns kanske som ett simpelt trick, men när de skjuter raketer ur sina gitarrer och på lamporna så att de trillar ner så kan man inte låta bli att bli hänförd. Och man ska fan ha sett Gene Simmons som spottar blod och när de slår sönder gitarrerna i slutet av spelningen (vilket förövrigt måste vara det bästa sättet att avsluta en konsert på - det berättar ju väldigt klart och tydligt att "NU är det SLUT"). Det enda som var lite dåligt var att ljudet var sådär; det ekade och skorrade en del på Stadion (i Malmö).

Min favoritlåt var nog Beth, för jag upptäckte den typ förra veckan och är helt kär. Blev väldigt lycklig när de spelade den, och fick känna mig lite duktig när några bakom oss frågade vad låten hette (och jag kunde svara!). Låtar de inte spelade (men borde!) var Heaven's on fire och Forever, som båda är två otroliga låtar. Men, men, sååå gamla är de inte, så det blir (förhoppningsvis) några turnéer till!

Något annat som var bra var att de officiella t-shirtarna var jättebilliga! De kostade typ 150, och på alla andra konserter jag varit på brukar de kosta 300, minst! Det var en trevlig överraskning och jag köpte ett skitsnyggt svart linne med KISS-loggan på. Fick gå runt hos alla som sålde för att hitta det, och när jag väl gjorde det så fanns det bara i L, men det är rätt så litet ändå, så det är lugnt!

En annan sak som jag gillar med KISS är att alla i bandet sjunger; det blir liksom som att alla är frontmän.

Jag har tyvärr typ inga bilder, för de ligger på Niclas kamera, men här får ni en på Gene när han har spottat blod och sjunger "I love it loud".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar