torsdag, november 12, 2015

Omslag

Jag lever, tror jag går ju att bevaka på Adlibris, Bokus och CDON!! (sa hon överentusiastiskt) De har ju även lagt upp omslaget, så nu tänkte jag ta och skriva lite om det.
Formgivare: Sara Acedo.
Det är Sara Acedo som gjort det och jag är SÅ HIMLA GLAD och nöjd! När jag fick veta att Sara skulle göra omslaget visste jag att det skulle bli bra (har sett Saras andra omslag och alltid tyckt att de varit så himla snygga). Och alltså, jag ÄLSKAR omslaget!

I augusti fick jag lite olika förslag på omslag och när jag först fick dem satte jag mig ner och grät en skvätt, för det var så himla fint och stort att se mitt namn på en bok. Sen satt jag och kollade på alla, sorterade ut de jag tyckte bäst om och sen valde jag helt enkelt mellan dem. 

Fast egentligen var det inte något jättesvårt val, det här var min favorit från början (och det var min förläggares favorit också, haha), så det var en väldigt snabb och smärtfri process.

Men ja, jag älskar färgerna, att man inte ser ansiktet på bilden (jag kan ha lite svårt för det på omslag) och bara att det är så HIMLA FINT. I love it.

I mars nästa år smäller det, hörrni! 

Tack och hej!

6 kommentarer:

 1. Ska bli spännande att läsa! Håller helt med angående färgval och att man inte ser ansiktet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du kommer gilla den! Jaa, tycker foton på omslag kan vara klurigt, men gillar det här!

   Radera
 2. Det är ett sjukt snyggt omslag! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaa, visst är det? :D

   Radera
  2. Ja! Och jag ser att de fixat så det står rätt namn i beskrivnignen också. :D

   Radera
  3. Jaaa, jag sa till så fixade de. :)

   Radera