fredag, februari 27, 2015

Bokbloggsjerka

Fredag igen, hurra! Idag frågar AnnikaDen mest uppenbara frågan borde väl egentligen handla om bokrean, men i stället väljer jag att fråga dig om du har läst en bokserie som du slutade tycka om under resans gång och varför? Om du inte läser serier kan du väl i stället berätta om vilken bok som har haft det perfekta slutet (utan att lämna ut för många detaljer förstås). Naturligtvis finns det ingenting som stoppar dig från att besvara båda frågorna om du vill.

Jag har tröttnat på många bokserier, men har såklart svårt att komma på vilka nu. He. The Selection-serien tyckte jag, vid andra boken, var ganska bra och såg fram emot en spännande upplösning i tredje, men blev SÅ BESVIKEN. Jag läste i alla fall ändå ut den.

The Maze Runner-serien var också en serie som jag tröttnade på, någonstans runt sista halvan av andra boken, men jag läste ändå klart hela serien (för man var ju tvungen att få veta hur det gick), men det var också en besvikelse. Jag läste ut The Kill Order i veckan, som är en prequel, och nu kan jag med säkerhet säga att jag har tröttnat på den här serien.

Annars, perfekta slut! Aristotle and Dante discover the Secrets of the Universe har ett fantastiskt slut (pssst, finns numera också på svenska, Livets outgrundliga mysterier), Harry Potter and the Deathly Hallows har också ett perfekt slut (JA, jag gillar epilogen, okej?), Jag ger dig solen av Jandy Nelson, The Hobbit, för att nämna några ...

Tack och hej!

11 kommentarer:

  1. Jag köpte första delen i Maze runner nu på rean, men då kanske jag ska läsa den och inga fler? :)

    SvaraRadera
  2. alla Potterfilmerna har jag sett :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. och alla Hobbitböckerna har jag läst! ♥

      Radera
  3. Har bara läst första delen i Mazerunner serien. Trevlig helg!

    SvaraRadera
  4. Jag har svårt för långa serier och brukar tröttna ganska fort.

    SvaraRadera
  5. Aristotle and Dante discover the Secrets of the Universe vill jag läsa :)

    SvaraRadera
  6. I Maze runner -serien har jag bara läst första boken. andra skall läsas snart. Få se vad jag tycker. Ja visst har Hobbit ett bra slut.

    SvaraRadera
  7. Harry Potter är en serie som jag inte tröttnade på.

    SvaraRadera
  8. Livets outgrundliga mysterier är jag riktigt nyfiken på!

    SvaraRadera
  9. Sonen har första delen av Maze Runner men ingen av oss har läst den. Än.

    SvaraRadera
  10. Anonym11:57 fm

    Vad roligt att du gillar epilogen i HP, du är nog den första jag stöter på som gör det. Maze Runner är jag nyfiken på.

    SvaraRadera