onsdag, juni 22, 2011

There and back again

Åker väldigt mycket fram och tillbaka mellan Malmö och Kristianstad nu. Har bara varit hemma i Malmö i ungefär en vecka och imorgon ska jag åka hem till Kristianstad igen (förvirrande att både Malmö och Kristianstad är "hemma"? För mig är det fruktansvärt logiskt, men jag är rädd att Trams är den enda som förstår mig).

Speaking of Trams, så var hon här i några dagar och det var extremt trevlig :D Vi gick på bio (och såg inte om X-Men: First Class, men jag kan säga att vi seriöst funderade på det...) och såg Priest (KARL URBAN!), som kanske inte var den mest fantastiska film jag sett, men ändå helt okej. Och så såg vi Super 8 och den var magisk. Ett fantastiskt homage till E.T, typ :)

Som sagt, imorgon ska jag till K-stad, den 1 juli ska jag till Göteborg (MAIDEN!), den 3 juli ska jag tillbaka till Malmö (för de ska visst bygga om mitt kök och jag behöver flytta möbler och grejer), den 5 ska jag tillbaka till Kristianstad, den 12 ska jag till Stockholm, sedan ska jag hem till K-stad igen den 16... Ni ser, fram och tillbaka, kors och tvärs! Jag borde skriva en episk berättelse om mitt åkande genom hela Sverige...

Tack och hej!

2 kommentarer:

  1. Äh, jag tror alla som flyttat hemifrån har två hemma. :P

    SvaraRadera
  2. Haha, ja, men eller hur!

    SvaraRadera