söndag, september 05, 2010

London calling!

Nu, äntligen, har det hänt! Jag och Emmy har bokat biljetter till London! :D Vårt flyg går den 24:e oktober och sen är vi redo att ta London med storm! Vi har inte bokat boende än, men vi ska nog boka på samma ställe som Ellen och Trams gjorde, för det verkar bra och ändå överkomligt vad gäller pris.

Börjar bli väldigt taggad inför det här, känner jag! Nu är det min tur att få komma iväg och se lite mer än K-town och dess omgivning; att få uppleva lite! Det ska bli otroligt roligt! :D Hoppas bara att vi får jobb också...

När jag sedan kommer hem (om jag kommer hem, vem vet, jag kanske kommer trivas bättre där än här? ;P) så ska jag ju ÄNTLIGEN få börja plugga seriöst också, vilket jag faktiskt ser fram emot! Har varit extremt avundsjuk på alla som börjat plugga nu, för ärligt talat så är jag trött på att bara sitta hemma. Jag funderar till och med kanske på att plugga i Stockholm, om det jag vill plugga finns där (typ Förlagskunskap), men annars blir det i Lund. Vi får väl se! Men livet känns allmänt bra just nu! :)

Ciaooooo!

2 kommentarer:

  1. Du i Stockholm vore så jävla episkt. Staden skulle inte stå kvar längre än en månad om de släppte lös oss... ;P

    SvaraRadera
  2. Vi skulle äga stan!

    SvaraRadera