onsdag, november 20, 2013

Hunger Games Night

Igår var jag och Sofia på Hunger Games Night, som arrangerades av SF. De visade alltså första filmen The Hunger Games och vid midnatt var det premiärdags för uppföljaren, Catching Fire.

Jag tyckte verkligen första filmen var bra; den lyckades till och med förbättra vissa element i boken som jag tyckte var otillräckliga, och om man har chansen att gå på midnattspremiär, då måste man ta den!

Jag har gått och haft Hunger Games: Catching Fire i huvudet sedan jag såg den igår, men har lite svårt att komma med någon djupare analys än "Jo, den var bra". Återkommer med djupare recension någon gång nästa vecka, när jag sett den en gång till.

Tills dess kan jag dock passa på att rekommendera alla att gå och se den, oavsett om ni läst boken eller ej!

Tack och hej.

4 kommentarer:

 1. Måste säga att jag verkligen saknade delen där de ser på gamla Hunger Games för att se hur andra har vunnit, typ Haymitch. Jag förstår verkligen varför de tog bort det ur filmen, men hade asgärna sett det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag håller med, jag tyckte det var jättebra i boken, speciellt för Haymitchs karaktär. Men tycker nog att de lyckades få fram mycket av hans karaktär ändå, på andra sätt. Fast något hade varit kul att se!

   (Jag SÄGER ju att vi borde ha en podcast där vi pratar om nördiga saker!)

   Radera
 2. Ja, det gjorde de! Visst att det hjälper Katniss att inse vad hon ska göra i slutet i arenan, men det fungerade liksom ändå...

  (Ja vafan! Vad ska den heta???)

  SvaraRadera
  Svar
  1. (Ingen aning, det här borde vi diskutera mer!!!)

   Radera